چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶ - ۲۰:۱۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: مسمومیت غذایی که معمولا با علائمی مانند اسهال، استفراغ و درد شدید شکمی بروز می‌کند، با رعایت چند مورد ساده قابل اجتناب است.

این نکات را برای کاهش خطر خوردن غذای آلوده در نظر داشته باشید:

  •  پیش و پس از لمس کردن مواد غذایی دست‌هایتان را بشویید و همه سطوح آشپزخانه‌ را پاک کنید.
  •  همه غذاها - به خصوص گوشت - باید به طور کامل پخته شوند. می‌توانید با استفاده از دماسنج‌های مخصوص آشپزی مطمئن شوید که گوشت به اندازه کافی حرارت دیده است.
  •  هرگز نگذارید غذاهای پخته‌شده با ظرف‌های ناپاک یا سطوحی که گوشت خام روی آن آماده شده، تماس پیدا کند.
  •  هرگز  مواد غذایی را که تاریخ مصرف آنها به پایان رسیده است، نپزید، و مواد غذایی را که بو می‌دهد یا به نظر می‌رسد فاسد شده دور بریزید.
  •  مواد غذایی را تا درست پیش از آنکه می‌خواهید آنها را بپزید یا بخورید، درون یخچال نگه دارید. هرگز غذاهایی را که برای مدت طولانی خارج از یخچال باقی مانده‌اند، نخورید.

HealthDay News, 31 Oct., 2007

کد خبر 35467

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز